Подаръци за Гости (10 бр.+)

Базова цена: 4,20 лв.

Ценител ли сте на всичко цветно и ръчно изработено и искате ли да подарите на гостите на специално за вас събитие стилен сапун с естествени аромати, който ще могат и да използват? Тогава изберете тези изцяло натурални сапуни, опаковани в ръчно боядисан памучен плат като подаръчета за вашите гости.

 

Единайсетте вида сапуни, от които можете да избирате, са:

 

Цените се определят от броя сапуни, от който имате нужда. Минимумът за поръчка е 10 броя:

·         10-24 бр. – 4.50 лв./брой с плат; 4.20 лв./брой с биоразградимо фолио

·         25-49 бр. – 4.30 лв./брой с плат; 4.00 лв./брой с биоразградимо фолио с промо код FAVOURS25

·         50-99 бр. – 4.10 лв./брой с плат; 3.80 лв./брой с биоразградимо фолио с промо код FAVOURS50

·         над 100 бр. – 3.90 лв./брой с плат; 3.60 лв./брой с биоразградимо фолио с промо код FAVOURS100

 

Всеки сапун тежи приблизително 50 гр и е с размери 5смХ5смХ2.5см, има етикет и е опакован или в биоразградимо фолио, или в шарен плат от органичен памук. Етикетът ще бъде персонализиран според вашите изисквания.

 

Има възможност сапунът да бъде с лазерно гравирана дървена плочка като на една от снимките. Цената на плочката се определя допълнително според поръчаните бройки.

 

Определен брой се поддържат в наличност и могат да бъдат изпратени веднага, но за по-големи количества, времето, нужно за зреене на сапуните, е 4-6 седмици. Свържете се с мен за повече информация.

 

Растителните масла, които правят тези сапуни толкова нежни към кожата, са: зехтин, био масло от карите, био какаово масло, био кокосово масло, пчелен восък, рициново масло и слънчогледово масло. Освен това всяко сапунче има различно съчетание от прекрасни добавки, като етерични масла, мед, билки, бира, козе мляко, кисело мляко и др.

 

100% натурални, без палмово масло, SLS, консерванти, изкуствени оцветители и изкуствени аромати.

 

Моля имайте предвид, че всички сапуни са ръчно изработени в малки партиди и затова може да забележите малки разлики в цвета и теглото им, както и различия в платовете според наличността.

 

Опаковка: Сапунът може да бъде поръчан опакован или в биоразградимо прозрачно фолио, или в плат.

Фолиото е революционна разработка на българската компания Lam’on и е направено от възобновяеми суровини, като царевица. Напълно биоразградимо и нетоксично е и може дори да се компостира!

Платът е направен от био памук със сертификат GOTS, който гарантира екологично и социално отговорно производство. Стандартът обхваща цялата производствена верига – от отглеждането на памука до крайния продукт. Освен, че не се използват вредни химикали, стандартът е доказателство и за справедливо възнаграждение,  безопасност на работното място или забрана на детския и принудителния труд.

Платовете можете да използвате и за нещо креативно и красиво (идеи – тук).

 

Засаждане на дървета: За всеки четири закупени сапуна-подаръчета за гости, Sasha Naturals прави дарение на Gorata.bg за засаждането на едно дърво на територията на България! Заедно можем да противодействаме на масовото унищожаване на богатството, което са нашите гори!

 

*За поръчка на сапуни с персонализиран етикет, е нужно 50% плащане в аванс по банков път или предварително плащане онлайн с карта.

Банкова сметка:

BG53CECB979010I1307100
Саша Нейчърълс ЕООД

 

Можете да прочетете повече за ръчно изработените ми сапуни тук.

Продуктът е успешно добавен в количката
4,20 лв.
Моля, изберете: