Несесер с Шест Сапуна и Аксесоар за Баня

Базова цена: 60,00 лв.

Чудесен памучен несесер с продукти по ваш избор! Подарете на любим човек (или защо не на себе си) ароматни натурални сапуни без палмово масло, увити в цветен плат или биоразградимо фолио и аксесоар за баня от естествени материали. Несесерът е изработен от памук и е с джобче отзад, а отпред е прозрачен.

 

Комплектът включва шест сапуна и един аксесоар за баня, а несесерът получавате безплатно!

 

Сапуните, от които може да избирате, са:

 

Растителните масла, които правят тези сапуни толкова нежни и подходящи за суха и чувствителна кожа са: зехтин, био масло от ший, какаово масло, пчелен восък, кокосово, рициново и слънчогледово масло.

 

100% натурални, без палмово масло, SLS, консерванти, оцветители или аромати.

 

Аксесоарите за баня, от които можете да избирате, са:

 

Моля, ако имате предпочитания за вида на сапуните и аксесоарите, напишете ги като бележка при поръчката. Ако не оставите съобщение, аз ще подбера съдържанието за вас.

 

Опаковка: Сапуните могат да бъдат поръчани или опаковани в биоразградимо прозрачно фолио, или с  плат.

Фолиото е революционна разработка на българската компания Lam’on и е направено от възобновяеми суровини, като царевица. Напълно биоразградимо и нетоксично е и може дори да се компостира!

Платът е направен от био памук със сертификат GOTS, който гарантира екологично и социално отговорно производство. Стандартът обхваща цялата производствена верига – от отглеждането на памука до крайния продукт. Освен, че не се използват вредни химикали, стандартът е доказателство и за справедливо възнаграждение,  безопасност на работното място или забрана на детския и принудителния труд.

Платовете можете да използвате и за нещо креативно и красиво (идеи – тук).

 

Засаждане на дървета: За всеки закупен сапун от 115 гр, Sasha Naturals прави дарение на Gorata.bg за засаждането на едно дърво на територията на България! Заедно можем да противодействаме на масовото унищожаване на богатството, което са нашите гори!

 

Можете да прочетете повече за ръчно изработените ми сапуни тук.

 

Моля, имайте предвид, че всички сапуни са ръчно изработени на малки партиди и затова можете да забележите малки разлики в цветовете и теглото. Платът също може да се различава от този на снимката.

Продуктът е успешно добавен в количката
60,00 лв.
Моля, изберете: