Подаръчна Кутия от Юта със Сапуни и Аксесоари за Баня

Базова цена: 29,00 лв.

Персонализирана подаръчна кутия с продукти по Ваш избор, изработена от растението юта. Подарете на любим човек (или защо не себе си) натурални сапуни без палмово масло, увити в цветен плат или биоразградимо фолио и аксесоари за баня от естествени материали. Моля, напишете в полето за коментари какви са вашите предпочитания за сапуни и аксесоари.

 

Сапуните, от които може да избирате, са:

 

Растителните масла, които правят тези сапуни толкова нежни и подходящи за суха и чувствителна кожа са: зехтин, био масло от ший, какаово масло, пчелен восък, кокосово, рициново и слънчогледово масло.

 

100% натурални, без палмово масло, SLS, консерванти, оцветители или аромати.

 

Аксесоарите за баня, които са налични в момента, са:

 

Моля, имайте предвид, че всички сапуни са ръчно изработени на малки партиди и затова можете да забележите малки разлики в цветовете и теглото. Платът също може да се различава от този на снимката.

 

Опаковка: Сапунът може да бъде поръчан опакован или в биоразградимо прозрачно фолио, или в плат.

 

Фолиото е революционна разработка на българската компания Lam’on и е направено от възобновяеми суровини, като царевица. Напълно биоразградимо и нетоксично е и може дори да се компостира!

 

Платът е направен от био памук със сертификат GOTS, който гарантира екологично и социално отговорно производство. Стандартът обхваща цялата производствена верига – от отглеждането на памука до крайния продукт. Освен, че не се използват вредни химикали, стандартът е доказателство и за справедливо възнаграждение,  безопасност на работното място или забрана на детския и принудителния труд.

Платовете можете да използвате и за нещо креативно и красиво (идеи – тук).

 

Засаждане на дървета: За всеки закупен сапун от 115 гр, Sasha Naturals прави дарение на Gorata.bg за засаждането на едно дърво на територията на България! Заедно можем да противодействаме на масовото унищожаване на богатството, което са нашите гори!

 

Можете да прочетете повече за ръчно изработените ми сапуни тук.

Продуктът е успешно добавен в количката
29,00 лв.
Моля, изберете: