Подаръчна Кутия с Четири Малки Сапуна

Базова цена: 20,00 лв.

Селекция от четири натурални сапуна по 50 гр по ваш избор в подаръчна кутия с капак. Те могат да бъдат увити в плат, както и да са опаковани в биоразградимо фолио. Подходяща за подарък или като начин да пробвате различни сапуни без да купувате от големия размер.

 

Сапуните са изработени от нежни към кожата растителни масла, като био масло от ший, какаово масло, зехтин, пчелен восък и много други прекрасни съставки – етерични масла, билки, мед, козе мляко, кисело мляко и други.

 

Както винаги, без палмово масло, SLS, консерванти, оцветители или аромати.

 

Сапуните, от които може да избирате, са:

 

*Напишете вашия избор от сапуни в полето за коментар към поръчката.*

 

Моля, имайте предвид, че всички сапуни са ръчно изработени на малки партиди и затова можете да забележите малки разлики в цветовете и теглото. Платът също може да се различава от този на снимката.

 

Опаковка: Сапунът може да бъде поръчан опакован или в биоразградимо прозрачно фолио, или в плат.

 

Фолиото е революционна разработка на българската компания Lam’on и е направено от възобновяеми суровини, като царевица. Напълно биоразградимо и нетоксично е и може дори да се компостира!

 

Платът е направен от био памук със сертификат GOTS, който гарантира екологично и социално отговорно производство. Стандартът обхваща цялата производствена верига – от отглеждането на памука до крайния продукт. Освен, че не се използват вредни химикали, стандартът е доказателство и за справедливо възнаграждение,  безопасност на работното място или забрана на детския и принудителния труд.

Платовете можете да използвате и за нещо креативно и красиво (идеи – тук).

 

Засаждане на дървета: За всеки два закупени сапуна по 50 гр, Sasha Naturals прави дарение на Gorata.bg за засаждането на едно дърво на територията на България! Заедно можем да противодействаме на масовото унищожаване на богатството, което са нашите гори!

 

Можете да прочетете повече за ръчно изработените ми сапуни тук.

Продуктът е успешно добавен в количката
20,00 лв.
Моля, изберете: