Сапун с Активен Въглен и Чаено Дърво

Базова цена: 5,00 лв.

Имате ли склонна към омазняване и акне кожа? Пробвайте този сапун с активен въглен и етерични масла от чаено дърво, лавандула и мента! Истинско черно съкровище, което ще ви помогне в борбата за по-чиста и сияйна кожа!

 

Активният въглен е известен с това, че почиства водите от замърсители и тежки метали, както и че се използва против натравяне, тъй като свързва и отвежда отровите вън от тялото. Добавен в сапун, той би могъл да спомогне за почистването на порите ви. А в комбинация с етерични масла от чаено дърво, мента и лавандула, които имат антибактериални свойства и често се използват в борбата с акнето, сапунът става още по-подходящ за миене на лице, но и на цялото тяло.

 

Сапунът може да се използва от хора с мазна кожа, но той няма да я изсуши, благодарение на маслото от карите, какаовото масло, зехтина, пчелния восък – това са само някои от съставките, които предотвратяват усещането за сухота след използването на този сапун. Коприната може би е любимата ми съставка, пробвайте сапуна и ще разберете защо! Ако имате суха или нормална кожа, но бихте искали да пробвате сапуна – направете го! Нито един от сапуните на Sasha Naturals не действа твърде изсушаващо.

 

Както винаги, без палмово масло, сулфати, консерванти, изкуствени оцветители или аромати.

 

Моля, имайте предвид, че всички сапуни са ръчно изработени на малки партиди и затова можете да забележите малки разлики в цветовете и теглото. Платът също може да се различава от този на снимката.

 

50 / 115 гр ℮

 

Съставки: Осапунени масла (Зехтин, Кокосово масло, Слънчогледово масло, Масло от карите, Какаово масло, Рициново масло, Пчелен восък), Глицерин, Етерични масла от лавандула, мента и чаено дърво, Активен въглен, Копринени аминокиселини, Линалоол*, Лимонен*.

*Натурална съставка на етеричните масла

 

Опаковка: Сапунът може да бъде поръчан опакован или в биоразградимо прозрачно фолио, или в плат.

 

Фолиото е революционна разработка на българската компания Lam'on и е направено от възобновяеми суровини, като царевица. Напълно биоразградимо и нетоксично е и може дори да се компостира!

 

Платът е направен от био памук със сертификат GOTS, който гарантира екологично и социално отговорно производство. Стандартът обхваща цялата производствена верига - от отглеждането на памука до крайния продукт. Освен, че не се използват вредни химикали, стандартът е доказателство и за справедливо възнаграждение, безопасност на работното място или забрана на детския и принудителния труд.

 

След като разопаковате сапуна, можете да ми върнете парчетата плат по пощата или по базари, в които участвам. Ще получите отстъпка от следващата ви покупка за всяко върнато парче, а аз ще го почистя и използвам отново!

 

Платовете можете да използвате и за нещо креативно и красиво (идеи - тук).

 

Засаждане на дървета: За всеки закупен сапун, Sasha Naturals прави дарение на Gorata.bg за засаждането на едно дърво на територията на България! Заедно можем да противодействаме на масовото унищожаване на богатството, което са нашите гори!

 

Можете да прочетете повече за ръчно изработените ми сапуни тук.

Продуктът е успешно добавен в количката
5,00 лв.
Моля, изберете: