Сапун с Лавандула и Маково семе

Базова цена: 5,00 лв.

Класически лавандулов аромат с леко загатване на пачули, както и маково семе за нежно ексфолиране на кожата.

 

Кой не обича лавандула – гамата на продуктите ми не би била пълна без нея. Ароматът е лек и ненатрапчив, а коприната, разбира се, присъства отново в състава и допринася за нежната кремообразна пяна.

 

Растителните масла, които правят този сапун, така нежен за кожата, са: био масло от карите (ший), какаово масло, зехтин, пчелен восък, кокосово, рициново и слънчогледово.

Както винаги, без палмово масло, сулфати, консерванти, изкуствени оцветители или аромати.

 

Моля, имайте предвид, че всички сапуни са ръчно изработени на малки партиди и затова можете да забележите малки разлики в цветовете и теглото. Платът също може да се различава от този на снимката.

 

50 / 115 гр ℮

 

Съставки: Осапунени масла (Зехтин, Кокосово масло, Слънчогледово масло, Масло от карите, Какаово масло, Рициново масло, Пчелен восък), Глицерин, Вода, Етерични масла от лавандула и пачули, Маково семе, Копринени аминокиселини, Извлек от айважива, Линалоол*, Гераниол*, Цитронелол*, Лимонен*.

*Натурални съставки на етеричните масла

 

Опаковка: Сапунът може да бъде поръчан опакован или в биоразградимо прозрачно фолио, или в плат.

 

Фолиото е революционна разработка на българската компания Lam'on и е направено от възобновяеми суровини, като царевица. Напълно биоразградимо и нетоксично е и може дори да се компостира!

 

Платът е направен от био памук със сертификат GOTS, който гарантира екологично и социално отговорно производство. Стандартът обхваща цялата производствена верига - от отглеждането на памука до крайния продукт. Освен, че не се използват вредни химикали, стандартът е доказателство и за справедливо възнаграждение, безопасност на работното място или забрана на детския и принудителния труд.

 

След като разопаковате сапуна, можете да ми върнете парчетата плат по пощата или по базари, в които участвам. Ще получите отстъпка от следващата ви покупка за всяко върнато парче, а аз ще го почистя и използвам отново!

 

Платовете можете да използвате и за нещо креативно и красиво (идеи - тук).

 

Засаждане на дървета: За всеки закупен сапун, Sasha Naturals прави дарение на Gorata.bg за засаждането на едно дърво на територията на България! Заедно можем да противодействаме на масовото унищожаване на богатството, което са нашите гори!

 

Можете да прочетете повече за ръчно изработените ми сапуни тук.

Продуктът е успешно добавен в количката
5,00 лв.
Моля, изберете: