Сапуни за Къщи за Гости (50 бр.+)

Базова цена: 1,70 лв.

Ценител ли сте на всичко натурално и ръчно изработено? Искате ли да подарите на гостите на вашата къща за гости, Airbnb, хотел или специално събитие сапун ухаещ на етерични масла, който е нежен към кожата, има персонализиран етикет и показва, че качеството е на първо място за вас? Тогава поръчайте тези ръчно изработени натурални сапунчета!

 

Можете да избирате между 12 вида, които да разгледате тук (но в по-голям грамаж).

 

Сапуните ще дойдат при вас без опаковка и с изцяло персонализиран етикет спрямо вашите нужди.

 

Минимумът за поръчка е 50 броя.

 

Всеки сапун тежи приблизително 15-20 гр и е с размери 5смХ5смХ0.8см.

 

Определен брой сапуни се поддържат в наличност и могат да бъдат изпратени веднага, но за по-големи количества, времето, нужно за зреене на сапуните, е 4-6 седмици. Свържете се с мен за повече информация.

 

Растителните масла, които правят тези сапуни толкова нежни към кожата, са: зехтин, био масло от карите, био какаово масло, био кокосово масло, пчелен восък, рициново масло и слънчогледово масло. Освен това всяко сапунче има различно съчетание от прекрасни добавки, като етерични масла, мед, билки, бира, козе мляко, кисело мляко и др.

 

100% натурални, без палмово масло, SLS, консерванти, изкуствени оцветители и изкуствени аромати.

 

Моля имайте предвид, че всички сапуни са ръчно изработени в малки партиди и затова може да забележите малки разлики в цвета и теглото им.

 

Можете да прочетете повече за ръчно изработените ми сапуни тук.

Продуктът е успешно добавен в количката
1,70 лв.
Моля, изберете: